So we read again in 2017?

In mijn vorige artikel konden jullie lezen hoe mijn planning jammerlijk faalde, maar ik toch mijn doel behaalde. Omdat ik van 2017 net zo’n leuk (of eigenlijk nog leuker!) blogjaar wil maken als van 2016, deel ik graag  mijn plannen voor de komende maanden met jullie. En jullie mogen daarbij meebeslissen! (Graag zelfs!)

Ideeën genoeg, zoals ik al eerder aangaf. Het ene idee is echter beter dan de andere, en alleen de beste mogen eigenlijk nog maar een plekje krijgen op dit blog.

Maar zoveel mensen, zoveel wensen, dus natuurlijk hoor ik ook graag jullie mening! Zou je in onderstaande poll in willen vullen welke rubrieken jij het liefst ziet verschijnen? (De uitleg van de rubrieken lees je onder de poll. Je kan max. 2 rubrieken kiezen.) 1. Lezen met Story addict
  In de blogpost-reeks ‘Lezen met Story addict’ neem ik jullie mee in mijn lees- en blogroutine, en laat ik jullie zien hoe ik tot mijn uiteindelijke blogposts kom. Ik geef antwoord op onder andere: Hoe lees ik een boek? Hoe bepaal ik de score? Welke materialen gebruik ik?
 2. The story behind… (games)
  Het mag geen geheim zijn dat ik naast lezen, series en films kijken en bloggen mijn tijd ook graag vrijmaak voor goede games. Dat lijkt misschien iets heel anders, maar dat is het niet. Ze hebben namelijk 1 grote gemeenschappelijke deler: er wordt een verhaal verteld. In ‘The story behind…’ vertel ik jullie graag meer over de verhalen in en achter games. Ook leuk voor de niet-gamers onder ons.
 3. Thema-rubriek
  Een rubriek waarin ik om de zoveel tijd een thema of element uitlicht. De ene keer zal ik dan bijvoorbeeld schrijven over een reis, met boeken die gaan over verre landen, de andere keer zal ik schrijven over een kleurenpalet, met boeken met verschillende kleuren in de titel. Eigenlijk zoiets als de mini-challenges van Hebban, maar dan met een ‘Story addict’-sausje eroverheen.
 4. Tags, tags, tags!
  Wie kent ze niet? De verschillende ‘vragenlijstjes’ die veel bloggers maken, invullen en doorgeven! Er zijn genoeg tags te vinden die gaan over boeken die ik nog niet heb ingevuld, dus daar kan nog genoeg van verschijnen op mijn blog, maar het is natuurlijk net zo leuk om zelfs eens een tag te verzinnen! Ik zal mijn best er in ieder geval eens flink op doen.

De oplettende lezer zal nu denken: “Maar je had toch te weinig tijd? Hoe kun je dan rubrieken gaan bijverzinnen?”. Een terechte vraag, lieve lezer.

Naast de boeken- en filmrecensies die nu voornamelijk verschijnen wil ik jullie echter iets nieuws aan kunnen bieden. Tenminste, als jullie daar zelf ook behoefte aan hebben. Juist omdat ik gemiddeld maar 1 keer per week iets kan posten, wil ik relevant zijn. Extra kwaliteit en service, zeg maar.

Ik ben benieuwd hoe jullie over mijn blog denken! Missen jullie iets, zien jullie iets liever verdwijnen, of hebben jullie andere ideeën voor mijn blog? Ik hoor ze graag! Laat het achter in de poll bij ‘other’, in de reacties of neem contact met me op.

6 gedachtes over “So we read again in 2017?

 1. Hahahaha, ik had deze post nog niet gelezen, had eerst naar je vorige berichtje gescrold.
  En daar zei ik in de comments dat ik het raar vind als men de lezers gaat vragen waarover te schrijven hahaha.
  Nou, je moet het me maar niet kwalijk nemen maar dat is toch wel hoe ik er over denk.

  Like

  1. Hahaha, geen probleem! Bedankt voor deze reactie 🙂 Ik snap je punt en ben het er zelfs ook wel een beetje mee eens :): ik blog zeker voor mijn eigen fun, maar vind het ook belangrijk dat mijn lezers het leuk vinden. Dat vind ik niet altijd even gemakkelijk om te beoordelen. Ik kan bijvoorbeeld ook heel gepassioneerd gaan schrijven over de verhalen achter games (zie ook de poll), maar als de bezoekers van mijn blog daar niks aan vinden, dan schrijf ik liever over wat anders. Of eigenlijk net zo lief, maar schrijven over iets wat ook ‘mijn’ lezers boeit heeft dan toch mijn voorkeur. Zou het jammer vinden als ze daardoor afhaken. Natuurlijk zou ik er ook achter kunnen komen door gewoon over andere dingen te schrijven (misschien doe ik dat ook nog wel), maar ik kan het ook gewoon vragen, in de hoop de bezoekers van mijn blog ook wat beter te leren kennen. Want interactie vind ik stiekem nog wel leuker dan het schrijven zelf.

   Like

   1. Jij hebt ook een goed punt hoor.
    En dat je graag interactie wilt met je lezers is helemaal niks mis mee.
    Maar ik vind als JIJ graag een artikel wilt schrijven over games omdat je daar helemaal gek van bent, dan moet je dat doen ongeacht wat je lezers daar van vinden. Je schrijft nl veel gepassioneerder over iets wat je ligt en waar je helemaal hotel de botel van bent dan iets wat je lezers graag willen. Wie weet gaan ze door jou artikel dan juist gamen hahahaha.
    En als het artikel ze niet aanspreekt dan slaan ze het over maar blijven niet gelijk weg hoor 😉

    Like

   2. En daar heb jij ook weer een goed punt, haha 😉 Wie weet schrijf ik binnenkort wel eens een heel ander artikeltje, gewoon om te kijken wat het doet… Maar tot die tijd … genoeg ideeën om uit te werken (oeff, haha). Ik vind het in ieder geval leuk dat je regelmatig langskomt hier en een reactie achterlaat 😀 Bedankt!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s