Uitslag Giveaway ‘Gevangen wind’

Het is vandaag 4 december, en dat betekent dat ik een winnaar kies voor de winactie die een tijdje terug online kwam. Daar maakte de lezers en lezeressen van mijn blog kans op het boek ‘Gevangen wind’ van Janine van der Hulst-Veerman, door een reactie achter te laten op de Giveaway-blogpost. Er reageerde 14 mensen. Maar nu is de vraag: wie van hen heeft het boek gewonnen?

Het liefst zou ik iedereen natuurlijk een boek willen laten winnen. Al die leuke, lieve, grappige en serieuze reacties… Erg leuk! Helaas kan er vandaag op dit blog maar 1 de winnaar zijn.

Ik zal de spanning daarom niet langer ophouden. De winnaar van ‘Gevangen wind’ is….

winnaar-via-classtoolsnet
De reactie van Anna de Boer is door Classtools.net gekozen als winnende reactie. In deze online tool heb ik alle namen van reagerende bezoekers ingevuld. Ik hoefde maar op de knop te drukken, en deze tool koos de winnaar. Hierboven het resultaat!

Anna de Boer, gefeliciteerd!

Ik heb je een mailtje gestuurd met het verzoek je adresgegevens vóór 14 december te mailen, zodat ik de uitgever op de hoogte kan stellen. Je zult het boek dan van hen toegestuurd krijgen 🙂 Houd je mailbox dus in de gaten!

De rest wil ik heel erg bedanken voor het meedoen.
Zoals ik al zei: het liefst zou ik jullie allemaal een leuk boek toesturen, maar helaas.
Houd dit blog in de gaten voor toekomstige winacties, recensies en andere ‘boekige’ artikelen. Of volg me op TwitterFacebookBloglovin’ en/of Instagram om op de hoogte te blijven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s